Archive for 25/02/2013

Mladi Reformisti u akciji

Svesni opasnosti i poroka kojima su mladi u danasnje vreme izloženi Reformisti Vojvodine su odlučili da nešto preduzmu i upozore društvo na postojeće stanje.
Član predsedništva stranke zadužen za decu i omladinu Vlada Radaković i članovi predsedništva Mladih Reformista Vojvodine krenuli su u akciju u celoj Srbiji. Cilj akcije je buđenje svesti kod svih građana o problemima koji su neposredna posledica događaja koji su se odvijali proteklih dvadeset godina na teritoriji bivše Jugoslavije. Događaji su najveće posledice ostavili upravo na mlade. Celo društvo, institucije obrazovnog i zdarvstvenog sistema kao i svi građani moraju biti uključeni u rešavanje novonastalih problema. Buđenje preduzetničkog duha kod mladih, upućivanje na sport, obrazovanje i zdraviji način života, kako u fizičkom tako i u mentalnom smislu rezultati su koje Reformisti Vojvodine žele postići ovom akcijom.

Stravičan zločin koji se ne sme zaboraviti

Prilikom posete logora Jasenovac u Hrvatskoj predsednik Reformista Vojvodine Nedeljko Šljivanac rekao je da ovaj stravičan zločin nikada ne sme biti zaboravljen i izrazio žaljenje što je ovakvo jedno spomen područje gde su stradali nevini ljudi potpuno zapušeno.