Archive for admin

Gradski Odbor RV Novog Sada

Gradski odbor Reformista Vojvodine Novog Sada poziva sve građane koji su neopredeljeni da se učlane u socijaldemokratsku stranku Reformista Vojvodine/ Srbije !

office@reformisti.org.rs

GO RV Novi Sad

SREMSKA KAMENICA

Poverenik za MZ Sremska Kamenica, Jelić

Saopštenje

Delegacija Reformista Vojvodine posetila je juče Morović i Jamenu, mesta opštine Šid koja su ugrožena katastrofalnim poplavama i iz kojih su meštani evakuisani. Neophodnu pomoć ugroženom stanovništvu donirali su i Reformisti Vovjodine na čelu sa predsednikom Nedeljkom Šljivancem i zamenicom predsednika ogranizacije mladih RV Rajkom Tomić i Jelenom Dragić. Pomoć sadrži konzerviranu hranu, flaširanu vodu, dugotrajno mleko i ostale potrebne namirnice za ličnu higijenu. Meštani su se zahvalili na ovoj donaciji, ističući da će ona biti prosleđena onima kojima je to u ovom momentu najpotrebnije. Ovo nije prva humanitarna akcija koju sprovode Reformisti Vojvodine, oni su takođe učestvovali i u drugim raznim aktivnostima prikupljanja pomoći za siromašne i socijalno ugrožene osobe.

Novi Sad,
23.05.2014. god

Sekretarijat

Reformisti Vojvodine odneli humanitarnu pomoć u Morović

Planovi Reformista Vojvodine za 2014. godinu

Reformisti Vojvodine juče su održali koktel za novinare, na kom su sumirali ostvarene rezulate u prethodoj godini i predstavili planove za sledeću godinu.

  • © Reformisti Vojvodine 2012-2013