Archive for Bez kategorije

Gradski Odbor RV Novog Sada

Gradski odbor Reformista Vojvodine Novog Sada poziva sve građane koji su neopredeljeni da se učlane u socijaldemokratsku stranku Reformista Vojvodine!

office@reformisti.org.rs

GO RV Novi Sad

SREMSKA KAMENICA

Poverenik za MZ Sremska Kamenica, Jelić

Reformisti Vojvodine podržavaju Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima

Reformisti Vojvodine pružaju apsolutnu podršku premijeru Republike Srbije Aleksandru Vučiću kao kandidatu za predsednika Srbije na predstojećim predsedničkim izborima. Predsednik Reformista Vojvodine Nedeljko Šljivanac ističe da samo Aleksandar Vučić može dobiti najveću podršku za izbor predsednika jer je svojim ugledom,radom i postignutim rezultatima dokazao da je najbolji i da titulu državnika,kojom staje na čelo Srbije može dostojanstveno da nosi.

Saopštenje

Delegacija Reformista Vojvodine posetila je juče Morović i Jamenu, mesta opštine Šid koja su ugrožena katastrofalnim poplavama i iz kojih su meštani evakuisani. Neophodnu pomoć ugroženom stanovništvu donirali su i Reformisti Vovjodine na čelu sa predsednikom Nedeljkom Šljivancem i zamenicom predsednika ogranizacije mladih RV Rajkom Tomić i Jelenom Dragić. Pomoć sadrži konzerviranu hranu, flaširanu vodu, dugotrajno mleko i ostale potrebne namirnice za ličnu higijenu. Meštani su se zahvalili na ovoj donaciji, ističući da će ona biti prosleđena onima kojima je to u ovom momentu najpotrebnije. Ovo nije prva humanitarna akcija koju sprovode Reformisti Vojvodine, oni su takođe učestvovali i u drugim raznim aktivnostima prikupljanja pomoći za siromašne i socijalno ugrožene osobe.

Novi Sad,
23.05.2014. god

Sekretarijat

Reformisti Vojvodine odneli humanitarnu pomoć u Morović