Archive for 26/04/2016

Srpska napredna stranka – Reformisti Vojvodine


Reformisti Vojvodine održali su sednicu predsedništva na kojoj su analizirali izveštaje opštinskih i gradskih odbora na teritoriji Vojvodine.

Saopštenje Reformista Vojvodine


Reformisti Vojvodine dali su podršku listi pod rednim brojem 1 na čelu sa Aleksandrom Vučićem i saopštili da su u izbori protekli u fer i demokratskom duhu. Reformisti Vojvodine su istakli da građani mogu da očekuju bolju budućnost za sebe i svoju decu, i da je to moguće jedino sa Srskom naprednom strankom na čelu Srbije.

Predizborno saopštenje Reformista Vojvodine


Reformisti Vojvodine pozivaju svoje članove i simpatizere, ali i sve građane, da u što većem broju izađu na izbore i daju podršku listi Aleksandar Vučić -Srbija pobeđuje.

Saopštenje Reformista Vojvodine


Reformisti Vojvodine pozvali su danas sve građane da na predstojećim izborima koji će biti održani 24.aprila daju podršku Srpskoj naprednoj stranci.

Reformist Vojvodine podržali Srpsku naprednu stranku


Reformisti Vojvodine doneli su odluku da na predstojećim izborima, na svim nivoima, podrže listu Srpske napredne stranke na čelu sa Aleksandrom Vučićem. Na konferenciji za novinare predsednik Reformista Vojvodine, Nedeljko Šljivanac, izjavio je da je stranka prepoznala reformsku politiku Vlade Republike Srbije, čiji je nosilac premijer Aleksandar Vučić, i politiku u Gradu Novom Sadu, na čijem je čelu gradonačelnik Miloš Vučević, pa je kako je istakao na sednici predsedništva te stranke jednoglasno doneta odluka da Reformisti Vojvodine podrže dalje aktivnosti Vlade Srbije na putu ka razvijenijoj Srbiji.