Archive for Saopštenje

Reformisti Vojvodine

r-logo

Na čelo Reformista Vojvodine ponovo je izabran Nedeljko Šljivanac. Na redovnoj skupštini RV 06.02.2018. godine doneta je jednoglasna odluka o produženju mandata na četiri godine dosadašnjem predsedniku Nedeljku Šljivancu.Pohvaljen je njegov rad i kurs koji stranka vodi sa SNS na čelu sa Aleksandrom Vučićem. RV se i dalje zalažu za jaku i stabilnu državu Srbiju.

generalni sekretar RV dipl. pravnik Miodrag Pantelić

Srpska napredna stranka – Reformisti Vojvodine


Reformisti Vojvodine održali su sednicu predsedništva na kojoj su analizirali izveštaje opštinskih i gradskih odbora na teritoriji Vojvodine.

Saopštenje Reformista Vojvodine


Reformisti Vojvodine dali su podršku listi pod rednim brojem 1 na čelu sa Aleksandrom Vučićem i saopštili da su u izbori protekli u fer i demokratskom duhu. Reformisti Vojvodine su istakli da građani mogu da očekuju bolju budućnost za sebe i svoju decu, i da je to moguće jedino sa Srskom naprednom strankom na čelu Srbije.

Predizborno saopštenje Reformista Vojvodine


Reformisti Vojvodine pozivaju svoje članove i simpatizere, ali i sve građane, da u što većem broju izađu na izbore i daju podršku listi Aleksandar Vučić -Srbija pobeđuje.

Saopštenje Reformista Vojvodine


Reformisti Vojvodine pozvali su danas sve građane da na predstojećim izborima koji će biti održani 24.aprila daju podršku Srpskoj naprednoj stranci.

  • © Reformisti Vojvodine 2012-2013