Archive for reformista

Reformisti Vojvodine

r-logo

Na čelo Reformista Vojvodine ponovo je izabran Nedeljko Šljivanac. Na redovnoj skupštini RV 06.02.2018. godine doneta je jednoglasna odluka o produženju mandata na četiri godine dosadašnjem predsedniku Nedeljku Šljivancu.Pohvaljen je njegov rad i kurs koji stranka vodi sa SNS na čelu sa Aleksandrom Vučićem. RV se i dalje zalažu za jaku i stabilnu državu Srbiju.

generalni sekretar RV dipl. pravnik Miodrag Pantelić

Reformisti Vojvodine podržavaju Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima


Reformisti Vojvodine pružaju apsolutnu podršku premijeru Republike Srbije Aleksandru Vučiću kao kandidatu za predsednika Srbije na predstojećim predsedničkim izborima. Predsednik Reformista Vojvodine Nedeljko Šljivanac ističe da samo Aleksandar Vučić može dobiti najveću podršku za izbor predsednika jer je svojim ugledom,radom i postignutim rezultatima dokazao da je najbolji i da titulu državnika,kojom staje na čelo Srbije može dostojanstveno da nosi.

Srpska napredna stranka – Reformisti Vojvodine


Reformisti Vojvodine održali su sednicu predsedništva na kojoj su analizirali izveštaje opštinskih i gradskih odbora na teritoriji Vojvodine.

Saopštenje Reformista Vojvodine


Reformisti Vojvodine dali su podršku listi pod rednim brojem 1 na čelu sa Aleksandrom Vučićem i saopštili da su u izbori protekli u fer i demokratskom duhu. Reformisti Vojvodine su istakli da građani mogu da očekuju bolju budućnost za sebe i svoju decu, i da je to moguće jedino sa Srskom naprednom strankom na čelu Srbije.

Predizborno saopštenje Reformista Vojvodine


Reformisti Vojvodine pozivaju svoje članove i simpatizere, ali i sve građane, da u što većem broju izađu na izbore i daju podršku listi Aleksandar Vučić -Srbija pobeđuje.

  • © Reformisti Vojvodine 2012-2013